Yöpöydälleni viime syksynä muuttanut Philipsin Wake-Up Light on saanut kaverikseen Dysonin tuulettimen. Itseasiassa jonotin tuuletinta viikon vai jopa pari, mutta on se kyllä sen väärti. Mun asunto on edelleen kuuma, eikä läpiveto auta oikeastaan mitään. Lasitetulle parvekkeelle paistaa aurinko suurimman osa päivästä, huh!

Tuuletin viilentää makkarin hiljaisesti huristen, sen ääni on jopa vähän unettava. Dyson on kyllä ehdottomasti koko kesän paras ostos, sen avulla oon saanut nukuttua niin paljon paremmin. Oisinpa vaan tajunnut hankkia sen vaan vähän aikaisemmin, mutta nyt se on valmiina myös tulevia helteitä varten.

Dyson tuuletindyson4

Yöpöydälle ei paljon muuta mahdu näiden kaverusten lisäksi. Olen ollut myös tosi tyytyväinen wake-up lightiin, näin kesällä sitä ei ole tarvinnut, mutta koko pimeän ajanjakson se oli käytössä. Lähinnä olen ladannut  puhelimen laitteen kautta ja katson siitä aina kelloa. Lapsilla on myös oma herätysvalo ja vaikka juuri nyt pilkkopimeät aamut tuntuvat kaukaisilta, niin parin kuukauden päästä ne on taas täällä ja silloin me herätään luonnon ääniin ja valon sarastukseen.

Dysondyson tuuletin
Tuulettimessa on 10 eri voimakkuutta, sen voi säätää pyörimään tai olemaan paikallaan. Kaukosäädin tarttuu magneetin avulla tuulettimeen – pysyypä ainakin tallessa. Uniajastin on myös ihan kätevä; tuulettimen voi asettaa sammumaan halutun ajan kuluttua 15 min ja 9 tunnin välillä. Jos mietit tuulettimen hankkimista, niin suosittelen Dysonia lämpimästi, heh.

-Maj

4 Comments

 1. Rena 10.8.2018

  Oh, it is amazing how well it works!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. S - beauty of life 12.8.2018

  Toi on kyllä niin kaunis tuuletin :)

  Vastaa
 3. Elina 14.8.2018

  Hankin myös saman tuulettimen nyt helteiden aikana ja yhdyn siihen, että ehdottomasti kesän paras ostos.
  Nyt yöt pärjäisi jo ilmankin, mutta en osaa enää nukahtaa ilman laitteen hurinaa. <3

  Vastaa
 4. Taina 15.8.2018

  Ostin hot+cool version, on sitten käyttöä ympäri vuoden.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *