Oletteko jo alkaneet päivittää vaatekaappejanne syksyyn? Älkää ihan vielä pakatko kesämekkoja pois, sillä saavat paljon lisää käyttöaikaa kun päälle heittää neuleen. Mielestäni kapeat midimittaiset mekot toimivat super ihanasti muhkean neuleen kanssa. Flow sunnuntai oli vähän vilpoinen, joten puin hellemekon päälle valkoisen neuleen. Tykkäsin itseasiassa yllättävän paljon tästä rennosta asusta, mitä mieltä te olette?

Näiden seuraavien kuvien mekko on vähän turhan massiivinen neuleen kanssa, mutta tulipahan testattua tämäkin yhdistelmä.

hame ja neule1
hame ja neule 2hame ja neule3

Aurinkolasit – Ray-Ban
Neule – H&M
Mekko – Zara
Tennarit – Superga *saatu
Laukku – Lainassa

Kuvat – Jonna Leppänen

 

hame ja neule 6hame ja neule 5hame ja neule 7

Oletteko kiinnittäneet huomiota Hannan blogin asukuvissa näkyneeseen silkkiseen slip skirtiin? Ihana kullanhohtoinen hame voisi ihan hyvin myös olla vaikkapa spagettiolkainmekko, jonka päälle on puettu neule. Hanna on esitellyt useampia erilaisia asukokonaisuuksia, jotka hän on kehitellyt tuon juurikin tuon hameen ympärille – kantsii ehdottomasti kurkata, niin inspiroivaa!

-Maj

1 Comment

  1. Jenna Henriikka 22.8.2018

    Aivan ihana asu!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *