*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Sokos

Syksyssä on parasta tunnelmallisten iltojen ja hyggeilyn lisäksi ehdottomasti pukeutuminen – ja neuleet! Toisaalta neuleet kuuluvat mielestäni joka sesonkiin, kesäiltoihinkin varaudun usein ohuella neuletakilla. Rakastan kaikenlaisia neuleita; muhkeita, pitkiä, lyhyitä, ohuita, pörröisiä, poolokauluksisia, palmikoituja, you name it!

Sokokselle on tullut vaikka miten paljon ihania syysuutuksia, mallistoista löytyy toinen  toistaan kauniimpia neuleita. Iskin silmäni heti italialaisen Stefanel merkin neuleisiin, jotka ovat laadukkaita ja sopivan yksinkertaisia omaan makuuni. Vastapainoksi ihastuin myös Filippa K:n muhkeaan ja pörröiseen neulepaitaan.

Stailasin itselleni Sokoksen kanssa yhteistyössä kolme mun näköistä, mutta keskenään ihan erilaista asua. Näitä kolmea asua yhdistää se, että jokaisessa pääosassa himoitsemani neule. Saapa nähdä tykkäättekö te näistä yhtä paljon kuin minä.

 

Muhkea neule ja nahkahame

neule1

Neule – Filippa K
Hame – s. Oliver

neule2

Filippa K:n neule herätti kysymyksiä jo kuvauspäivänä – se on kyllä kieltämättä vastustamattoman ihana! Keinonahkahame on hyvän mittainen ja matsku on joustavaa, joten hameessa on helppo olla ja liikkua. Muhkean neuleen ja nahkahameen yhdistelmässä lähtisin istumaan iltaa tyttöjen kanssa.

neule3neule5

 

Pooloneule ja ruutuhousut

ruutu2

Neule – Stefanel
Housut – Esprit
Laukku – Tiger Of Sweden

ruutu1

Vaatekaapistani ei löydy yhtäkään tämän väristä neuletta, mutta jos multa kysytään, niin pitäisi kyllä löytyä! Trendikkäiden ruutuhousujen ja neuleen yhdistelmä on siisti ja kelpaa monenlaiseen menoon. Asun saa helposti downgreidattua vaihtamalla avokkaat valkoisiin tennareihin.

ruutu4ruutu3

 

Harmaa neule ja nahkahousut 

harmaa2

Neule – Stefanel
Housut ja laukku – Pieces

harmaa1

Jos haluan tuntea oloni kotoisaksi puen pillifarkkujen tai kuten tässä asussa, nahkahousujen, kanssa väljän neuleen sekä korolliset nilkkurit. Nämä Piecesin keinonahkahousut istuvat niin hyvin, ettei niitä huomaakaan. Harmaa neule on Stefanelin, materiaali on 40% villaa, sekä polyamidia, viskoosia ja cashmiria. Neule on täydellinen ihan jokapäiväiseen käyttöön, malli on juuri sopivan pitkä ja tuntuu päällä kevyeltä.

harmaa3

Olisi hauska kuulla, että mitä piditte asuista  tai oliko joku ylitse muiden? Olisin mielelläni vienyt kotiini kaikki kolme asua, mutta ensihätään ostin viimeisessä asussa olevan harmaan Stefanelin neuleen ja sitä onkin tullut käytettyä jo monta kertaa!

-Maj

 

10 Comments

 1. Inkku 12.9.2018

  Nyt tuli Sokokselle käyntiä. Eka asun neulekin oli tosi kivannäköinen ja ruutuhousut 👍.

  Vastaa
 2. Kaija 12.9.2018

  Ihania neuleita. Toivottavasti niitä riittää, Sokos nimittäin jonkin matkan päässä. Ei pääse heti pyörähtää.

  Vastaa
  • Maj 14.9.2018

   No vitsit, niin kiva kuulla jos sait tästä inspista omaan syyspukeutumiseen :)

   Vastaa
 3. jamr 13.9.2018

  Ihania neuleita! Asukokonaisuuksina eka ja kolmas täydelliset mun makuun. Tokan kuvan ruutukuosi ei vielä oo sytyttänyt mua. :D
  Oot kyllä nätti!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2018

   No kyllä on vielä mahdollista, että sytyt ruutukuosille, mullakin otti aikansa, mutta sen jälkeen on kyllä lähtenyt ihan lapasesta :D Kiitos vielä kommentista, ihanasti sanottu.

   Vastaa
 4. Eve 13.9.2018

  Kivat asut, viimeinen on eniten ”mua”, mutta tuo ruutuhousu asukin on super kiva. <3 Ja sä oot ihan seppä yhdisteleen kaikkea ns. arkista ja vähän juhlavampaa, en ikinä ajatellut, että nahkahame ja neule + korkkarit olis kiva yhdistelmä!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2018

   Moi! Ihanasti sanottu, kiitos! Ja tuo viimeinen asu on just sellainen arkinen uniformu, joka tulee vedettyä päälle tyyliin joka päivä <3

   Vastaa
 5. Kati 14.9.2018

  Hei, kivoja asuja ja ihastuin erityisesti ensimmäiseen asukokonaisuuteen! Onko S.Oliverin keinonahkahame myös Sokokselta? :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2018

   Moikka Kati! Kiva kuulla ja kaikki kuvien vaatteet ovat Sokokselta, myös keinonahkahame – ja se on muuten myös aivan ihana pehmeää matskua ja kiva päällä, kantsii käydä ainakin testaamassa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *