Ei lähtenyt tämä maanantai käyntiin ihan sillä tavalla, kuin olisin toivonut. Toisaalta kaikenlaisten pienten vastoinkäymisten kuuluu tapahtuakin juuri maanantaiaamuna – koskas muulloinkaan? Esikoisen takki toivottavasti löytyy jostain ja kaikki muutkin mietityttävät asiat selviävät kyllä. Joskus vain harmituksen tunteesta on hankala päästää irti. Oon koittanut tsempata, mutta mulla on edelleen paljon kehitettävää asioista, ajatuksista tai tunteista irti päästämisen saralla.

Uskon kuitenkin, että tästä viikosta tulee  hyvä, ei ole mitään muuta mahdollisuutta. Tänään heittelen vähän kaikenlaista varustetta matkalaukkuun, sillä huomenna on aikainen herätys ja lähtö kohti tuntematonta. Luvassa on varmasti jännä seikkailu, jota tekin pääsette seurailemaan Instagram Storyn puolella. Sen verran tiedän, että heti Helsinkiin päästyäni suuntaan lentokentälle, aika jännää!


leo1leo3

Leopardikuosi on tänä syksynä tullut rytinällä. Pitkään ennen tätä tunsin, että meikäläisestä ei oo enää kissanaiseksi, mutta kai se on nyt vaan sitä, että silmä alkaa sopivan breikin jälkeen taas tottumaan leopardijuttuihin? Naurahdin vähän kun tsekkasin vanhoja leoasujani. Mitäs sanotte näistä housuista tai oikeastaan hiuksista? Muistatteko vielä nämä trikoiset maksihameet, ai että, omistin niitä monessa eri värissä.

leo4

Aurinkolasit – Le Specs
Neule ja korvikset – H&M
Hame – Samsoe & Samsoe
Laukku – LV
Kengät – Zara

Kuvat – Jonna Leppänen

 

leo5leo6leo7

Pakkaan leopardihameen messiin reissuun ja seuraavaksi lähden shoppailemaan itselleni hammasharjan ja ehkä pyjamapöksyt. Huominen jänskättää, toivottavasti saan nukuttua yöllä edes vähän!

Ihanaa viikkoa kaikille,
toivottavasti teidän maanantai on sujunut mukavasti!

-Maj

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *