Olen vuosia meikannut itseni samaan tapaan, arkena vähän kevyemmin ja juhliin teen yleensä tummemman (ruskean) smokey eyes silmämeikin ja joskus innostun käyttämään huulipunaa.

En osaa kuvitella itselläni värikkäitä silmänrajauksia tai muutenkaan kirkkaita värejä tai ylipäätään värejä silmämeikeissä. Jotain uuttakin tulin pitkästä aikaa kokeilleeksi muutama kuukausi sitten, kun kävin laitattamassa ensimmäistä kertaa elämässäni ripsipidennykset. Sain pitkistä räpsyttimistäni kehuja, mutta eivät ne sitten kuitenkaan ollut mun juttu ja jätin huoltoajan varaamatta. Voisin ehkä kuvitella ottavani ripset jotain tiettyä tilaisuutta tai matkaa varten, mutta arjessa ne tuntuivat hankalilta. Huulipunarintamalla on kuitenkin tapahtunut senkin edestä kuulkaas :D Meikkipussini vakkarivalikoimassa on nykyään ihan uusia sävyjä.

huulipunat2

Sain L’Oréalilta testiin jo muutamia viikkoja sitten Isabel Marant kokoelman mattahuulipunia. Kokelmaan kuuluu seitsemän eri sävyä, joista kolme on ollut mulla erityisen ahkerassa käytössä. Punien mattainen koostumus tuntuu miellyttävältä huulilla, mun mielestä sana ilmava kuvaa koostumusta osuvasti. Olen mieltänyt ennen tätä mattaisen koostumuksen jotenkin kuivaksi ja paksuksi, joten nämä punat olivat tosi positiivinen yllätys.

Tänä talvena olen syttynyt ensimmäistä kertaa tummiin sävyihin, ruskeahkot ja luumuun taittavat punat ovat alkaneet kiinnostaa. Aikaisemmin olen käyttänyt vain kirkkaanpunaisia tai ihan vaaleita huulipunia. Saapa nähdä käykö tässä samanlaisesti kuin kynsilakkojen kanssa? Jo monta vuotta olen käyttänyt pelkästään vain tummaa viininpunaista, miltei mustaa sekä kahvin väristä kynsilakkaa – tai vaihtoehtoisesti väritöntä, kaikki muut näyttävät vieraalta kynsissä.

mattahuulipuna

L’Oréal Paris x Isabel Marant mattahuulipunat *PR-näyte
Bastille Whistle
La Seine Shadow
Belleville Rodeo

L'ORÉAL PARIS X ISABEL MARANT

Nude Bastille Whistele -sävy on täydellinen arkikäyttöön. Jonnan vinkkaama YSL Rouge Volupté Shine -huulipuna on kosteuttavin ikinä testaamani puna, mutta vitsit olen nykyään  yhä useammin päätynyt tähän Lorkun punan ja huulivoiteen yhdistelmään.

mattahuulipuna loreal

Belleville Rodeo -sävyn voit bongata näistä kuvista. Kolme tämän juhlasesongin vakkarijuttuani ovat olleet; rengaskorvikset, rennot kiharat ja tumma huulipuna.

mattahuulipuna

L’Oréal Paris x Isabel Marant mattahuulipunat saavat multa lämpimän suosituksen, kannattaa ehdottomasti testat,  jos hakusessa on mattahuulipuna. Entä mitä mieltä näistä mun lempparisävyistä olette? Ja pakko kysäistä, että kiinnostaisiko kiharatutorial vai onko se jo ihan nähty juttu?

-Maj

3 Comments

 1. Oliivi 19.12.2018

  Kiinnostaisi etenkin tuo Bastille Whistle -sävy (vierastan todella värikkäitä punia), mutta tuntuu, ettei sitä löydä mistään :-D Jokaisessa mahdollisessa kaupassa, jossa olen sitä koettanut katsoa, kys. sävy ja aika monet muistakin ovat aina loppu. Suosittu siis :-D

  Vastaa
 2. Sini 19.12.2018

  Sinä se oot aina yhtä nättinä 😘

  Vastaa
 3. Lilyyy 20.12.2018

  Kiinnostaa kiharatutorial! :) Pakko ehkä testaa noita huulipunia, herkullisen värisiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *