*Kaupallinen yhteistyö, Viinilinna & Asennemedia

Huhtikuun loppu alkaa häämöttää ja kohta katseet voikin kääntää kohti toukokuuta. Ensi viikolla  juhlitaan jo vappua. Onko teillä jotain erityisiä vappuperinteitä? Vapputori, brunssi tai piknik vai jotain ihan muuta?  Onko kaikki jo suunniteltu vai meinaatteko mennä ihan vaan fiiliksen mukaan? Olen itse (vähän liikaakin) viimetipan ihminen ja tykkään spontaanista tekemisestä, mutta jos vappubrunssille tahtoo mennä, niin pöytävaraus on hoidettava ajoissa kuntoon.

Mulle vappu on perhe- että ystäväjuhla, yleensä me ollaan kokoonnuttukin viettämään vappuaattona ystäväperheiden kanssa saman katon alle, ohjelmassa on ollut hyvää ruokaa ja juomaa sekä rentoa yhdessä oloa. Vappupäivän kuvioihin kuuluu brunssi ja vapputori. Perinteinen perunasalaatti tai nakit ei mulle oikein maistu, mutta tuoreet munkit, ai että.

Ensi viikolla vietän vappua eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin, sillä lähden reissuun. Torit ja muut vastaavat perinteet jää siis tällä kertaa välistä, mutta kuohuvalla varmasti tulee kilistettyä joka tapauksessa ja eiköhän me kreikkalaishenkinen vappupiknik saada myös järjestettyä.

skumppa1skumppa2

Vapun perinteisin juoma on siman lisäksi kuohuviini – ja kuohuvalla juhlistetaan ihan pian myös kevään ylioppilaita ja muita valmistuneita. Tyylikäs Veuve Du Vernay Édition N°1 Limitée Brut on tämän kevään ykkösvalinta, se sopii täydellisesti kevyen pirskahteleviin kevätjuhliin, niin maljannostoon, seurusteluun kuin ruokapöytään. Édition N°1  suositellaan esimerkiksi äyriäis-, kala- ja kasvisherkkujen kanssa.

Kuivan ja hiukan hedelmäisen kuoharin tuotannossa on käytetty vain valkoisia rypäleitä. Mun mielestä tuo musta pullo on super cool ja eikä laadukkaan kuohuviinin hinta rasita lompakkoakaan hirmuisesti, sillä tämän pullon saa poimittua mukaansa Alkon hyllyiltä hintaan 10,49 e.

skumppa9skumppa6skumppa7

Jakku ja toppi – Zara
Hame – Vila
Kengät – Mango

Kuvat – Saara Sarvas

 

skumppa11

Jos mä viettäisin vappua täällä Suomessa, niin ehdottamasti pukisin päälleni valkoisen bleiserin ja kainalostani löytyisi Veuve Du Vernay Édition N°1 Limitée Brut sekä sen kaveri, valkoiseen pulloon pakattu Veuve Du Vernay Ice Demi-Sec.

Veuve Du Vernay Ice Demi-Seciä saa myös laukkukokoisissa pienissä pulloissa.

-Maj

Muistittehan, että Valviran ohjeistuksen mukaisesti alkoholia ei saa kommentoida. Kaikki muut kommentit ovat tietenkin lämpimsti tervetulleita!

 

1 Comment

  1. Rena 26.4.2019

    I don’t drink alcohol but I think it tastes good! You look so elegant in this look!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *