Viidessä minuutissa valmistuvasta pitsasta tulee heti mieleen perinteinen Saarioisten mikropitsa, mutta siitä en tällä kertaa ajatellut vinkata. Yksi mun lemppari grilliherkuista on flatbread, mutta olen kyllä aika usein laiska kokki. Lasten mentyä nukkumaan voimat alkaa olla vähissä ja ruokaa on saatava mieluiten heti ja tietysti mahdollisimman helposti. Silloin ei edes helpoimman taikinan vääntäminen kiinnosta. Eilisen Särkänniemireissun jälkeen oli juurikin sellainen ilta, joten päätettiin testata Pizza Tortilla – pitsapohjia, jotka ovat lämmittämistä vaille valmiita syötäviksi.
Käytettiin Pitsapohjat pikaisesti grillissä; pari minuuttia ja kääntö. Lämpimien pohjien päälle laitettiin tomaattikastiketta & juustoraastetta sekä jääkaapista löytyneitä aineksia; kanafileiden jämät, burrata-juustoa, tomaattia ja sieniä, chiliä ja parvekkeella kasvaneita yrttejä.
Oli kyllä superhyvää, eikä kyllä näistä pitsoista tullut jämäruokafiilis, toki harvemmin mulla on burrata-juustoa jääkaapissa, mutta nyt oli sattumalta edelliseltä päivältä jäänyt. Juhannukseksi ostettujen ruokien jämiä löytyy jääkaapista vähän enemmänkin – nyt täytyy vaan laittaa mielikuvitusta peliin, ei ole ihan heti ruokakauppaan mitään asiaa :)
-Maj
Such a great idea! Thanks for sharing!
xx from Bavaria/Germany, Rena
http://www.dressedwithsoul.com
Ja noin herkullisen näköinen. Tuota täytyy kokeilla.