Mayn säilytyskorit ovat mun lemppareita, omani ovat kuljeskelleet ympäri asuntoa ja niiden avulla olen ratkaissut monia pieniä säilytysongelmia. Ensimmäisen korini sijoitin keittiöön, siellä oli maustepurkkeja, hedelmiä ja milloin mitäkin. Nykyään meiltä löytyy koreja kaikkia kokoja, yhteensä viisi kappaletta. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Mayn metallilankakori sopii oikeastaan kaikkiin kodin säilytystarpeisiin ja sen maalauksen (pinnoituksen?) ansiosta se kestää myös kosteutta, joten se soveltuu myös kylppäriin.

mayn

Sain harmikseni kuulla hetki sitten, että Mayn tarina on tullut päätökseen, eikä näitä ihania metallilankakoreja tehdä enää. Hamstrasin vielä yhden korin kotiimme, sillä jälleenmyyjiltä niitä vielä voi löytyä. Oman korini ostin Salosta Murena-nimisestä putiikista, täältä pääset tsekkaamaan Mayn korit ja merkin muutkin tuotteet. Salossakin harmiteltiin Mayn lopettamista ja he olivat tehneet ison tilauksen, viimeistä kertaa.

mayn

Koreihin on saatavilla kansia ja irtopohjia, jotka helpottavat pienempien tavaroiden säilytystä ja kansien ansiosta korit voi pinota myös päällekkäin.

mayn kori

Ajattelin vinkata teille koreista, koska olen tykännyt näistä niin paljon
–  ja nyt taitaa aikalailla olla last chance hankkia näitä!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *