Sain kotimaisesta Mamamia.fi-verkkokaupasta testiin Sobean pehmoisen yoga-asun, jota olen pitänyt ihan joka päivä saatuani sen.  Yogahousut ja huppari ovat velourkangasta ja voitte ehkä kuvitella, kuinka ihanalta ne tuntuu päällä… Olen heittänyt asuni päälle toppatakin ja poistunut koko vaaleanpunaisessa kotini ulkopuolellekin :)

 

Harkitsin aika pitkään, että haluanko pöksyni/hupparini ruskean vai vaaleanpunaisen värisenä ja vastoin Miikan tahtoa (taas) valitsin vaaleanpunaisen <3

 

Housut käyvät tosi hyvin odottajalle, koska näissä on tosi pitkä resori vyötäröllä ja se venyy masun kasvaessa. Varsinaiset äitiyshousut nämät eivät kuitenkaan ole vaan käyvät ihan kaikille, jotka haluavat pukeutua söpösti ja mukavasti. Resorin voi taittaa kaksinkerroin, mikäli et satu omistamaan tällaista masua, kuin minä… Ihanaa, että minun ei tarvitse hylätä tätä asua synnytyksen jälkeen, sillä näen itseni jo vilistämässä ensi kesänä näissä yoga-pöksyissä ja sandaaleissa kohti lähikauppaa!

 

Housujen lahkeista ja hupparin hioista löytyvät kivana yksityiskohtana myös pitkät resorit.

 

Sobean vaatteet on suunnitellut ruotsalainen kahden lapsen äiti Beatrice ”Bea” Sjöberg. Kun Bea sai ensimmäisen lapsensa alkoi ideoita tulemaan käytännöllisistä ja mukavista vaatteista äideille ja lapsille. Sobean kaikki naisten vaatteet sopivat naisille sekä raskausaikana, että sen jälkeenkin. Vaatteet ovat suunniteltu niin että ne kasvavat mahan mukana ja kun raskausaika on ohi istuvat vaatteet edelleenkin hyvin. Sobealta löytyy myös mm. imetyspaitoja ja lastenvaatteita.

 

MammaMian valikoimasta löytyy myös yoga-housuja vastaavat kapealahkeiset versiot, jotka olivat kanssa tosi kivan näköiset.

 

Pohdin myös tovin, että mitä kokoa minun tulisi asuni ottaa ja kysyinkin hiukan neuvoa MamaMia-verkkokaupan omistajalta. Hän sanoi, että Sobean vaatteet eivät ole mitenkään erityisen pientä kokoa, vaan ihan normaalin kokoisia. Olen itse 168 cm pitkä ja oma asuni on S-kokoa ja juurikin sopiva minulle, sanoisin silti, että Sobean koot ovat mielummin reiluja, kuin kittanoita!

 

 

Usein kun minä saan jotain kivaa itselleni, on teilläkin mahdollisuus saada jotain, kuten nytkin! MamaMiasta toivottiin mielipidettä näistä Sobean vaatteista eli kertokaapa rehellisesti, että mitä pidätte? Kertokaa myös, että mikä väri olisi paras.  Tällä hetkellä näitä velourhousuja ja huppareita löytyy ruskeana, mustana ja vaaleanpunaisena, mutta ilmeiseksi keväällä valikoimaan saadaan lisää uusia värejä!

Palkinnoksi vaivannäöstänne saan arpoa yhden Sobean imetyspaidan, voittaja saa itse valita mieleisensä neljästä väristä ja tietysti koon! Ilmoitathan, jos kommentoit, mutta et kuitenkaan halua osallistua arvontaan.

 

Eli…

– Mene MamaMia-verkkokauppaan ja tsekkaa sieltä Sobean vaatteet.

-Kommentoi tähän postaukseen, että mitä pidit vaatteista

ja mikä jo olemassa oleva väri on paras vai toivoisitko kenties uusia värejä valikoimaan?

(Viimeinen osallistumispäivä on 28.1.2012 eli ensi lauantai )

ja olet mukana arvonnassa!

 

-Maj

0 Comments

 1. Mariska 22.1.2012

  Oi Maj miten ihanan näköinen asu on päälläsi!

  Itse toivoisin pehmoiselta kotiasulta lämpimiä värisävyjä, joten kaikki pastellin värit kelpaisivat!

  Vastaa
 2. ceecee25 22.1.2012

  Tuollaiset velour-housut kapealahkeisina taitavat olla suosikkini! Ja mustat tai vaaleanpunaiset:) Enemmän värivalikoimaa saisi kyllä olla…

  Vastaa
 3. Virpi H. 22.1.2012

  Jotain kaunista on ilmestynyt nimettömääsi… <3 Paljon onnea! : )

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Mentiin kihloihin viime vuoden puolella, kiitos onnitteluista :)

   Vastaa
   • Siru 22.1.2012

    Moikka,

    Minäkin huomasin nyt tuon sormuksen. Onnea tosi tosi paljon!!! <3

    Vastaa
 4. maikkis 22.1.2012

  En ollut ennen kuullut merkistä, mutta vaatteet näyttivät oikein kauniilta ja ennen kaikkea mukavilta! Itse tykkään ruskeasta ja mustasta ja juuri niitä värejä näytti löytyvän. Täytyykin tutustua valkoimaan hieman tarkemmin, oli oikein mukava huomata että isomahaisille löytyy kivoja juhla-asujakin! :)

  Vastaa
 5. Jenni 22.1.2012

  Heippa!

  Aivan ihanan näköinen puku!! Itse odotan ihan alkumetreillä toista lastani ja tuollaisessa puvussa kyllä kelpaisi kotona tepastella. Täytynee pistää tilaukseen.. :) Imetyspaita olisi kyllä myös tarpeellinen, yhtään en sellaista vielä omista ja voin todeta, että sellainen täytyy myös hankkia kun tätä toista lähden imettämään! :)

  Mama mia sivut näyttivät kokonaisuudessaan oikein hyviltä! En ole ennen kyseiseen paikkaan edes törmännyt. Varmasti tulen sivuja käyttämään hyväkseni! Värivaihtoehdot olivat mielestäni hyvät. Itse olen maailman huonoin valitsemaan, mutta päätyisin varmasti tuohon pinkkiin tai mustaan.

  Oikein mukavaa loppuraskautta ja tsemppiä huipentumaan!! ;)

  Vastaa
 6. Chrisu 22.1.2012

  Nuo housut näyttävät todella mukavilta, varsinkin kun niissä on tuo pitkä resori mahan kohdalla! Ei varmasti purista mistään ja sopivat vielä raskauden jälkeenkin. Mä tykkäisin tosta asusta valkoisena tai turkoosina :)

  Vastaa
 7. Annie 22.1.2012

  Kylläpä näyttää ihanan pehmoiselta ja mukavalta tuo asu! :)

  Mutta hetkonen..! Katse kiinnittyi nyt ihan johonkin muuhun, kuin tuohon asuun! Hurjasti Onnea teille!! <3

  Vastaa
 8. Zenina 22.1.2012

  Onpas suloisen näköisiä asuja! Olemassa olevista väreistä vaaleanpunainen nousee minunkin suosikiksi, mutta kaipaisin myös laajempaa värivalikoimaa. Joku pastellinen vihertävä olisi omaan makuuni myös ihana. Tuntuu olevan ihan käyttökelpoisia ideoita noissa vaatteissa, kun laajemminkin nettisivujen valikoimaan tutustuin. Tässä oman raskauteni alkumetreillä maha- ym seikat eivät vielä ole täysin ajankohtaisia, mutta tulevien kuukausien aikana pitää alkaa itsekin näitä asioita enemmän pohtia pukeutumisessa… :)

  Vastaa
 9. Tiina 22.1.2012

  Hei!Tosi ihana ja rento asu.Joogahousut on tosi suosittuja nykyään,hauska malli.Eipä tuo v.pun. väri ole paha lainkaan,sopii hyvin,kun ihon sävy lämmin ja hiukset tummat :) Mielestäni värejä voisi löytyä harmaa,se yksi lempiväreistäni.Helppo maustaa muilla väreillä.Ja petroolin sininen olisi ihana.Nykyisistä imetyspaidoista valkkaisin mustan,käytännöllinen.

  Vastaa
 10. Emilia 22.1.2012

  Tykkäsin kyllä tästä sun valitsemasta kokonaisuudesta; housumallista ja erityisesti väristä. Kapea housumallikin oli kivan näköinen, mutta tuo löysempi näyttää niin paljon mukavammalta päällä. Värejä sais ehdottomasti olla enemmän, vähän kirkkaampia ja raikkaampia värejä: vihreää, violettia, ehkä keltaista.

  Kiinnitin myös huomiota vasempaan nimettömääsi, ihan jo mietin viitsinkö kommentoida, mutta pakkohan sitä on: ONNEA ONNEA! Onnea Miikallekin!

  Vastaa
 11. marsa 22.1.2012

  Oon lukenu sun blogia jo piiitkään mutta aiemmin en oo tainnu hirveesti kommentoida. Kiinnitin nyt kuitenki haukkana heti huomiota vasempaan nimettömään ja taitaa olla onnittelut paikallaan, ihanaa, onnea!! :)

  Vastaa
 12. Myy 22.1.2012

  Hih bongasin myös sormuksen heti. Ihanaa Maj, onnea!!

  Ps. En osallistu arvontaan, imetyspaidalle ei nyt ole tarvetta.. :)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Kiitos, kiihlautuminen on viime vuoden juttuja, tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet sormuksen jo aikaisemminkin :)

   Vastaa
 13. Kristiina K. 22.1.2012

  En ole koskaan ollut velourin ystävä, varmaankin traumoja 80-luvun omista lapsuuden aikaisista vaatteista :). Mallit ovat vaatteissa kyllä mukavat ja toivoisin noita näkevän muissakin materiaaleissa kuin velourina.

  Yoga-housuista pidän mallina paljon, värinä olisi kiva syvä violetti tai tumma turkoosi, koska elämä tarvitsee väriä. Arvostan tuollaista vyötärökaitaleen säätömahdollisuutta, koska itse palelen yleensä eniten alaselästä ja turhan monet vaatteet jättävät sen paljaaksi kumartuessa. Ja sitä ei helpota lyhyen helman muoti esim. topeissa. Nimim. alustopit pitää osaa mammaosastoilta helmanhimossa :D

  Vastaa
 14. LAURA 22.1.2012

  aivan ihana asu <3_____<3

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  Vastaa
 15. Jenni 22.1.2012

  Ihanan näköinen tuo jooga-asu. Varsinkin nuo housut. Mä pystyisin niin kuvittelemaan itseni nuo joogahuosut jalassa vaunulenkille tai rentoutumaan esimerkiksi parvekkeelle keväisessä auringon laskussa.

  Yhtään imetyspaitaa en oo vielä saanut hankittua (vielä reilu kuukausi aikaa), mutta tuo Sobean versio näyttää oikein mukavalta ja tosi hyvännäköiseltä. Joten ehdottomasti mukana arvonnassa. Väriksi valkkaisin mustan.

  Vastaa
 16. Greu 22.1.2012

  Sivuilla oli aika paljon vaatteita, mitkä voisi kotiuttaa, mutta juuri tuollainen velourasu olisi nappi! Itse saattaisin ottaa kuitenkin ruskeana:)

  Vastaa
 17. minna 22.1.2012

  En ole ennen kyseisestä merkistä kuullutkaan. Mukavan näköisiä vaatteita ja näyttää siltä, että niissä on myös mukava olla. Värivalikoimaan kaipailisin varsinkin vaaleanharmaata ja beigeä. Paras väri olemassa olevista on ruskea. Perus mustat ja valkoinen ovat myös hyviä.

  Vastaa
 18. Emmi 22.1.2012

  Todella mukavan näköinen asu!

  Sobean vaatteet ovat ihan uusi juttu. Näyttävät käytännöllisiltä, noista värivaihtoehdoista lemppari on musta. Vaaleanpunainen on hieno mutten osaa käyttää eikä sovi mulle! Sulle sopii hienosti. Värivaihtoehtoja voisi olla toki enemmänkin, itse viihtyisin ehkä parhaiten (kirkkaan!)vihreässä, violetissa tai sinisessä.

  Vastaa
 19. Johanna 22.1.2012

  Olen aiemminkin katsellut ko merkin vaatteita ja tykkään kovasti. Hempeä vaaleanpunainen näyttää todella kauniilta, mutta itseni päällä en sitä näkisi. Itselleni valitsisin todennäköisesti saatavilla olevista ruskeaa. Uusia värejä jos saisi toivoa, voisi niitä olla tummanpunainen, vihreä, keltainen ja musta tietysti.

  Arpaonni jos osuisi kohdalle valitsisin paidoista mustan. Toki myös valkoinen näyttää oikein mukavan freesiltä.

  Vastaa
 20. Novella 22.1.2012

  Olen jo aikaisemmin tutustunut noihin SoBean vaatteisiin, koska MamaMia -kaupan omistaja on tuttuni ja seuraan tiivisti verkkokaupan antia.

  Ehdottomasti ihanimmalta vaikuttavat nuo Yogahousut, jotka on tosi kauniit vaaleanpunaisena. Harmaa ja musta olisivat myös kivoja värejä ja monen mieleen. Myös sellainen vaaleanvihreä/ruohonvihreä vois olla ihana.

  Vastaa
 21. Lalla 22.1.2012

  Aivan ihania vaatteita, oma suosikkini on vaaleanpunainen (suosikkivärini) Jersey-imetyspaita, simppeli ja nätti, varmasti mukavan rento kotona pidettäväksi mutta myös siisti farkkujen kanssa ihan yleisilläkin paikoilla. :)

  Onnea kihlauksen johdosta!

  Vastaa
 22. Annii 22.1.2012

  Voi kuinka nuo kaikki vaatteet näyttivät kivoilta. Itse ihaistuin juuri tuohon sinun päälläsi olevaan ihanaan vaaleanpunaiseen oloasu unelmaan!

  Tuollaista olen juuri etsinyt ja nuo resorit !!! ai että, aivan täydellinen!!

  Vastaa
 23. Maija 22.1.2012

  Asu näyttää ihanan kotoisalta! Pidän sinisestä. Joten olisi kiva pukea asu sinisenä:)

  Vastaa
 24. Eve K 22.1.2012

  Tosi ihania nuo Sobean vaatteet! Raskausaikana vaatteilta odottaa ennen kaikkea mukavuutta, kun olo ei ehkä aina ole mitä mukavin, ja vielä plussaa, jos ne ovat vieläpä kauniit. Aivan ihana tuo saamasi asu!

  Hyviä imetyspaitoja on myös vaikea löytää, joten kiva kun vinkkasit näistä vaatteista! Imetyspaidoista valitsisin tuon söpön vaaleanpunaisen. Olisi kiva imettää siinä pientä 3 kk ikäistä tyttöäni! :) Vaatteet olivat mielestäni hyvän värisiä. Helppoja, klassisia, keskenään yhdisteltäviä värejä!

  Onnea odotuksen loppuaikaan Maj! :)

  Vastaa
 25. m 22.1.2012

  Aivan ihana asu!!:)

  Vastaa
 26. Sanna 22.1.2012

  Ihania vaatteita!

  Pidän perusväreistä, joten värivalikoima miellyttää suuresti.

  Valitsisin mustan tai valkoisen paidan, ja ruskeat yogahousut.

  Vaaleanpunainen asu näyttää hyvältä päälläsi!

  Olet kaunis ja hehkuva odottaja Maj :)

  Vastaa
 27. Heidi 22.1.2012

  Sobean mammavaatteet näyttivät tosi kivoilta! Ylipäätään kiva löytää vähän erilaisia mammavaatteita, kun tuntuu että niitä ei saa juurikaan muualta kuin H&M:ltä… Varsinkaan kivoja imetyspaitoja ei meinaa löytää mistään, Henkkamaukankin imetyspaidoista on aina pienet koot loppu. Sobealta löytyi myös toimivannäköiset rinnanlämmittimet, nyt talvella ne ei oo näin imettävän näkökulmasta ollenkaan pöllömpiä lärpäkkeitä :)

  Väreistä eniten miellytti ruskea, mutta värivalikoimaan toivoisin sen lisäksi harmaata ja kevääksi jotain pirteää, vaikka vihreää tai keltaista. Joku raidallinenkin malli toimis keväällä tosi kivasti!

  Onnea kihlautuneille! Ihanaa, tämmöset jutut on aina niiin mukavia :)

  Vastaa
 28. Emma 22.1.2012

  Tuollainen asu pitäis itsellekkin tilata, aivan ihana! Ja tuo vaaleanpunainen noista kolmesta vaihtoehdosta on paras. Jos olis turkoosina tai tumman violettina , niin tilaisin sellaisen.:)

  Vastaa
 29. Hormonihirviö 22.1.2012

  Kivan näköisiä vaatteita! Tuo pinkki yoga-asu on söpöin. Jonkinlainen imetystoppi voisi myös olla valikoimissa noiden pitkähihaisten lisäksi.

  Ainoa miinus noissa kledjuissa on hinta – trikoisesta imetyspaidasta lähes 60 euroa on mielettömän paljon! Tuon yoga-asun hinnan vielä jotenkin ymmärrän, kun sitä voi käyttää myös raskauden jälkeenkin, mutta aika ylärajoilla liikutaan senkin suhteen.

  Ps. sulla on kiva blogi.

  Vastaa
 30. Sanna K. 22.1.2012

  Kauniita ovat kaikki vaatteet, jotenkin jäin kaipaamaan vahvempia värejä. Tuo vaaleanpunainen on kyllä sinun päälläsi ihana, itse taitaisin näin 33. viikolla näyttää lähinnä joulukinkulta :D Imetyspaidoista huolisin valkoisen heti, ihanan raikkaan näköinen.

  Vastaa
 31. Tellervo 22.1.2012

  Mukavan näköisiä vaatteita. Tykkään myös värivaihtoehdoista. MamaMia on tuttu paikka, mutta tuota Sobea-merkkiä en ollut aiemmin huomannutkaan. Imetyspaidalle on tarvetta, sillä esikoisemme syntyy näinä päivinä (laskettu aika meni jo).

  Vastaa
 32. Saskiia 22.1.2012

  Näyttää aivan ihanalta ja vaikuttaa myös mukavanmallisilta päällä. Tuo vaaleapunainen on omaan makuuni turhan söpisväri :) Mun mielestä hienoin väri on tuo ruskea.

  Tykkäisin myös jostain merenvihreästä / turkoosista.

  Ja tuo imetyspaita on varsin nerokas! Eipä tajuaisi imetyspaidaksi jos ei tietäisi.

  Vastaa
 33. Paukkuliini 22.1.2012

  Kivoiltahan nuo vaatteet näyttää, varsinkin saamasi puku. Ruskean ja vaaleanpunaisen välillä en osais varmaan tehdä valintaa, ihania molemmat. Harmaa olis varmaankin ihan hyvä väri myös.

  Vastaa
 34. Anna-Maria 22.1.2012

  babyshopissa olen samaa pukua ihastellut, mutten raaskinut tilata. Näyttää kyllä päällä kauniilta, itsellä enää reilu kk laskettuunaikaan niin en taida raaskia enää tilata. Mutta imetyspaidalle kyllä käyttöä. :) Musta ja ruskea suosikkeja, myös tummansininen. Onnea loppumetreille! Näytät niin kauniilta masun kanssa kun oma olo on ihan ”elefanttimainen” :D

  Vastaa
 35. Katy 22.1.2012

  Itse pidin mustasta eniten, ehkä siksi että on niin turvallinen väri. Vaatteet näyttävät hyvin mukavilta, mutta ehkä enemmän värivaihtoehtoja voisi olla kiva saada. Tosin uskon, että noistakin vaihtoehdoista suurin osa löytää mieleisensä :] Punainen väri voisi olla kiva, tai turkoosi, mutta en tiedä moniko niitä mahtaisi haluta.

  Vastaa
 36. Juttis 22.1.2012

  Ihanaa :)) Juurikin nuo yoga housut on ihanat ja pehmeä velour on aina ihanaa.. Pitää varmaan itsekkin hankkia nuo yoga pöksyt, niin saa tämän orastavan vauvamasun rennoksi ja pois piukoista pöksyistä! Imetyspaita on pop, musta paita olis kiva.

  Vastaa
 37. laura-täti 22.1.2012

  ihanan rentoa ja silti viimeisen päälle ajateltua tyyliä! valkoinen miellyttää silmää aina :)

  Vastaa
 38. Liaha 22.1.2012

  Moikka!

  Ihanat rennot housut! Vaaleanpunanen ei oo ihan mun juttu, ainakaan kokonaisuutena. Mutta toi sama setti ruskeana olisi aivan mahtava! Mutta tyydyn vain haaveilemaan, vaatteet ovat liian kallita. Ihanaa, kun joku pääsee nauttimaan noin kauniista ja mukavista vaatteista :)

  Hyvää alkanutta vuotta 2012!

  Vastaa
 39. Kannu 22.1.2012

  Kyseinen vaatemerkki/-kauppa oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Mutta sivuiltahan löytyy aivan ihania vaatteita! Kunpa olisin bongannut tämän jo kun olin raskaana. Toki imetykseenkin sieltä löytyisi ihania vaatteita. Ruskeasta pidän värinä ehkä eniten!

  Vastaa
 40. Noora 22.1.2012

  Ihania odotusvaatteita merkiltä löytyi! Oma suosikki myös velourasu, ruskeana ehdottomasti. Rintojen lämmittimissä oli mukava värien kirjo, vaatteita vaan samoihin väreihin. Odotusmekkoja olisin kaipaillut enemmän. Laadukkaan näköisiä vaatteita kaiken kaikkiaan :)

  Noora

  Vastaa
 41. Karoliina 22.1.2012

  Kävinkin raskausaikana mamamia.fi-sivuilla ja tarkoitus oli tilata jotain mutta se jäi..eli tykkäsin kovasti monista vaatteista ! Harvoin löytää äitiys- ja imetysvaatteita jotka ovat käytännöllisyyden lisäksi myös hienoja mutta tällä sivulla niitä on paljon! :) Musta ja valkoinen väri toimii aina. Tämä ihana yoga-asu olisi ihana saada turkoosina. Imetyspaidalle olisi nyt käyttöä.

  Vastaa
 42. Jaana 22.1.2012

  Tuo velourasu on aivan ihana! Sain juuri käsiini yhden Sobean pitkähihaisen imetyspaidan ja voin sanoa jo nyt, että se tulee olemaan lempi paitani kunhan pienokainen syntyy. Todella hyvän laatuinen. Olisi ihana jos paitaa saisi violettina.

  Vastaa
 43. Terhi 22.1.2012

  Aivan loistavan oloinen toi päälläsi oleva asu!! Ja kyllä musta sulle sopii vaaleanpunainen tosi kauniisti! Väreistä kaipailisin vihreää joko oliivin vihreää tai hiirenkorvanvihreää!

  Vastaa
 44. Pirkko 22.1.2012

  Hei ihana tuo asu ylläsi ja pastellivärithän ovat taas ensi kevään ja kesän hittejä.

  Tuo väri sopii sinulle niin hyvin ja uskon että myös minulle.

  Vastaa
 45. Leena-A 22.1.2012

  Asu näyttää ihanalta ja niin pehmeältä! Nykyisistä väreistä omaa silmää miellyttää eniten musta. Harmaa ja vaaleansininen olisi sellaiset värit jota kaipaisin valikoimaan. Nuo housut taidan kyllä tilata, vaikka eivät varmasti enää mahdu päälle, alkaa olemaan niin lopuillaan tämä odotus. Ihanat kotihousut olisivat sitten synnytyksen jälkeen!!

  Vastaa
 46. Lotta 22.1.2012

  Merkki oli minullekin aivan uusi. Ihania vaatteita oli vaikka kuinka paljon!

  Itsekkin ottaisin velour asun varmaan pinkkinä, vaikka muuten sitä väriä ei kaapista juuri löydykkään. Värejä löytyi paljon minun makuuni ja musta & valkoinen toimii aina.

  Imetyspaitoja löytyy tällä hetkellä vain yksi, joten toiselle olisi käyttöä. :))

  Vastaa
 47. Amy 22.1.2012

  pinkki on aina pop, mutta lisäväreinä harmaa, keltainen ja vaalea vihreä ei olisi yhtään huono juttu:)

  Vastaa
 48. MillaS 22.1.2012

  Tosi mukavan näköinen oloasu! Ja maha pysyy lämpimässä (vaikka kerroitkin, että kuuma on muutenkin!)! Uusi tuttavuus tuo merkki, ehkä kaipaisi hieman kirkkaampiakin värejä, tai ehkä mä aina kaipaan sitä harmaata :D mutta musta ja se beige asu olivat myös kivan näköisiä…

  Vastaa
 49. Daada 22.1.2012

  Ihana asu, niin pehmeän näköinen! Plussaa on se, ettei se näytä niin raskausvaatteelta, vaikka toimiikin täysin raskausaikana. Ruskeat löysät housut ovat suosikkini. Värivalikoimaa saisi olla enemmän, myös voimakkaat värit voisivat toimia. Imetyspaidoista valkoinen miellyttää eniten, ja koko on s.

  Vastaa
 50. Newbie 22.1.2012

  Sulla on ihana blogi, löysin sinut vasta vähän aikaa sitten. Asusi näyttää niin mukavalta päällä, että siihen tekisi mieli sujahtaa heti! Väriksi kaipaisin joko vaaleankeltaista tai turkoosia, kevättä kohti kun mennään. Myös ruskea näyttää hyvältä. Ensimmäistä kertaa minäkin kyseisestä merkistä kuulin. Ihanaa raskausaikaa sinulle!

  Vastaa
 51. Heidi 22.1.2012

  Ihania asuja. Kaikki pastillit kelpaa ;)

  Vastaa
 52. anninka 22.1.2012

  Päälläsi oleva asu on aivan ihanan näköinen ja aivan oikean värinen, kelpaisi minullekin! Kaikki värit olivat kyllä kivoja ja velour on aina mukavan pehmeä. Kohta taas täälläkin tarvitaan raskaus- (saisi jo maha vähän kasvaa!) ja imetysvaatteita, hyvin toimiva ja mukava paita on aivan ehdoton, imetyspaidoista kivoin oli ruskea. Olisi kiva jos väreinä olisi vielä hennon keltainen ja oliivin vihreä.. :)

  Vastaa
 53. A 22.1.2012

  Kivannäköisiä vaatteita oli tuolla. Itse kaipasin viime kesänä juhlavaa imetysmekkoa, niissä oli aika huonot valikoimat ylipäätään tarjolla. Mä tykkäisin kirkkaista väreistä, kuten turkoosi, lila, punainen.

  Vastaa
 54. elvis 22.1.2012

  Sobean vaatteet on täydellisiä ja söpöjä! Täydelliset värit ja materiaalit! Sopii hyvin yhdisteltäväksi muihin vaatteisiin.

  Jos olisin niin onnekas, että voittaisin paidan niin ottaisin tyttövauvaani ajatellen vaaleanpunaisen paidan (olisimme sävy sävyyn) ja koko M :)

  Vastaa
 55. HeiniA 22.1.2012

  Ihan mielettömän ihana asu!

  Kun odotin meidän esikoista pari vuotta sitten, teki mun äiti mulle oikeestaan samanlaiset housut mutta kolitsikankaasta. Pitkät oli resorit ja malli löysä. Tosin mulla resorit oli ruskeat ja housut muuten vihreät. Velouria ei sillon löytynyt kivassa värissä eikä tarpeeksi laadukasta, joten päädyttiin kolitsiin. Noi on taatusti vielä paremmat, kun venyy päällä ja mukautuu paremmin.

  Sanoin miehellekin, että jos nyt vihdoin ja viimein tulisin uudelleen raskaaksi niin ehdottomasti se saisi mulle tommosen asun hankkia! Harmi, että hinta on aika kova jos hupparin ja housut ostaisi. Vaan on kyllä ihana.

  Toivoisin lisäväreiksi metsän vihreää tai oranssia. Toisaalta kirkkaan keltainan velourasu ois tosi veikeä! Eikä se kaksivärisyyskään musta paha ois jos noita asuja aattelee, resorit eri värillä kuin muu asu. Vähän kontrastia ja jippoa asuun.

  Noi Sobean imetyspaidat on mun mielestä ehkä vähän tylsiä, tulee mieleen yöpaita. Ne on semmosia,että kotona vois käyttää mutta muuta käyttöä ehkä harkitsisin tarkemmin. Helppohan se näin on sanoa kuvien perusteella, päällähän paidat voi ollakin tosi kivoja! Paidan nappisysteemi vaikuttaa kuitenkin aika toimivalta. Kieltämättä oisi mielenkiintoista käytännössä kokeilla :)

  Vastaa
 56. Katjah 22.1.2012

  Olipas kivannäköinen asu! Ja vielä kun sen (ja muutkin tuotteet) saisi harmaana (mieluummin v.harmaa kuin t.harmaa), niin olisi aivan i h a n a. :) Tykkäsin kyllä tuosta vaaleanpunaisestakin, mutta itselle ehkä valitsisin olemassa olevista väreistä valkoisen..tai ruskean. Tai mustan. :D

  Onnea kihlautumisesta! :)

  Vastaa
 57. anni 22.1.2012

  Tosi kiva asu!

  Imetyspaita näyttää kans mukavalta, jiih josko arpaonni suosisi!

  En ollut kuullut merkistä aiemmin, tämä olikin kiva juttu!

  Värit näyttävät reippailta, itse yhdistelisin mieluusti vielä tummansinisen kanssa.

  Mukavia päiviä!

  Vastaa
 58. Nonna 22.1.2012

  Oi, olet niin kaunis! Ja asu on hieno :) Onnea koko perheelle kihlautumisesta!

  Vastaa
 59. Satu 23.1.2012

  Ihana toi velour asu. Ihan harmittaa etten ole enää itse raskaana. Väreiksi voisi lisätä ainakin vaalean harmaa, tumma violetti ja vihreää tummana ja vaaleampana. voisin kyllä ottaa noista nykyisistäkin väreistä kaikki. Nuo imetys paidat näyttävät todella käteviltä ja mikä tärkeintä ne eivät näyty imetyspaidoilta. Vihaan kaikkia läppä paitoja ja erilaisia kietasu viritelmiä. Tuollainen kiva vaaleanpunainen imetyspaita (L) tulisi todella tarpeeseen tänne 5kk pojan äipälle.

  Vastaa
 60. hellu1 23.1.2012

  Heippa! Olen yrittänyt katsella kivoja äitiysvaatteita ja imetyspaitoja, mutta suurin osa on kovin ”rouvamaisia”. Tuolla Sobean sivuillakin mun mielestä suurin osa oli sellaisia mitä en välttämättä itselle huolisi. Tykkäisin eniten pitkistä huppareista ja pitkistä paidoista joita voisi pitää legginssien tai sukkisten kanssa.Sobean sivuillakin suosikkini olivat hupparit, sekä just nuo velour-vaatteet. Itselle valitsisin mustat, mutta tuo pinkkikin on tosi ihana! Uutena värivaihtoehtona ehdottaisin luonnonvalkoista! Mukavaa kevättä!

  Vastaa
 61. Jenny 23.1.2012

  Aivan ihastuttava asu! Harmittaa kun en raskaana ollessa törmännyt tuollaiseen. Tosin hintakin on turhan tyyris omaan budjettiin. Eli hinta koituisi varmasti ongelmaksi… Kaikki värit olivat kivoja, mutta itse ottaisin varmaan ruskean tai mustan. :-) Väreihin lisäystä luonnonvalkoisena ja turkoosina!

  Vastaa
 62. anna 23.1.2012

  Ihana asu, harmi kun et puoli vuotta sitten saanut tällaista asua lainaan ;) täällä yksi nuori äippä ottaisi mielellään samanlaisen asun, ruskeana tosin! Muutenkin Sobean valikoima näytti rennon tyylikkäältä ja vaikutti laadukkaalta. Ehdottomasti seuraavaan raskauteen tällaiset!! Luonnonvalkoinen olisi myös kiva.

  Vastaa
 63. Tytönhupakko 23.1.2012

  Kivan näköisiä vaatteita :) rentoiluun, mut aika hintavia… Aika huonot värivaihtikset; mä kaipaisin jotain sinisen tai turkoosin väristä yläosaan ja housut kyl oli mustana et oli iha hyvä..

  Vastaa
 64. roberta 23.1.2012

  Lovely blog!!! Amazing pictures!! :) … follow each other??

  http://traveloguewithlove.blogspot.com/

  Vastaa
 65. NinaN 23.1.2012

  Kivoja ja vaikuttavat, että olisivat mukavia päällä! Imetyspaidassa on kiva imetysaukko sen perinteisen kietaisumallin sijaan. Värit olivat kaikki mieleeni, mutta harmaa puuttuu! Itsellä olisi kovasti käyttöä imetyspaidalle ja väreistä kaikki kelpaisivat :)

  Vastaa
 66. Isha 23.1.2012

  Tosi ihania ja lämpöisen näköisiä vaatteita Sobean mallistossa.

  Itselleni valitsisin valkoisen imetyspaida (s), ihan silläkin että imetystä takana jo 4kk ja yhtään imetyspaitaa en vielä omista :D

  Vastaa
 67. Elina 23.1.2012

  Kivan näköisiä vaatteita Sobean mallistossa! Etenkin tuo sinulle testattavaksi annettu vaaleanpunainen asu – nam. Hinnat vaan ovat aika korkealla. Imetyspaidoista kaipaisin perinteistä mustaa S-kokoisena. :-)

  Vastaa
 68. Elsba 23.1.2012

  Paras väri taisi olla se ruskea, toisaalta sellainen tummempikin ruskea olisi kiva :)

  Imetyspaidan ottaisin mustana koossa L.

  Vastaa
 69. Salla 23.1.2012

  Mukavan ja laadukkaan näköisiä vaatteita Sobealla. Itse tykkään perus mustan, ruskean ja valkosen lisäksi turkoosista ja limestä kovasti. Joten limeä ja muita vihreän sävyjä olisi kiva saada heidän mallistoon. Turkoosia bongasinkin jo sivuilta.

  Vastaa
 70. sari 23.1.2012

  Yleensäkin hempeät värit jotenkin sopivat odottajalle,itse pidän kyllä enemmän luomuväreista:ruskea,vaalea,pellava,kerma,hiekka.Toiveeena M-koko ja luonnonsävy.

  Vastaa
 71. HH 23.1.2012

  Nuo joogahousut ovat oikein kivan näköisiä. Jos värivalikoimaa vielä kasvatettaisiin, niin navy olisi minun mieleeni.

  Nuo imetyspaidat on tosi kivoja ja iso plussa siitä, etteivät näytä imetyspaidoilta!

  Vastaa
 72. Rytsis 23.1.2012

  Vau, tosi kivoja! Etenkin mekot on ihan tosi hyvännäköisiä.

  Noista kolmesta vaihtoehdosta valkkaisin ehkä ruskenan, mutta koska tykkään kovasti pirteistä väreistä niin hienoa olisi nähdä noita vaatteita esim punaisena, vihreänä, jne.

  t. Hanna

  Vastaa
 73. nitta 23.1.2012

  Ihanalta näyttää tuo sinun asu ja niin söpö vielä raskausmahan kanssa!:) Tykkäsin paidoista vaaleanpunaisesta ja valkoisesta.

  Vastaa
 74. jenny 23.1.2012

  Kivan näköisiä vaatteita, mukavimmilta näyttää nuo sinunkin omistamasi Sobea woman/mama yoga housut. Tummempi (vaikka meleerattu) harmaa olisi kiva lisä noihin väreihin! Minulla on 2 kuukauden ikäinen poikavauva, joten paita tulisi tarpeeseen. Haluaisin mustan ja S koossa.

  Vastaa
 75. MiniMama 23.1.2012

  Tosi mukavan näköisiä vaatteita, hyvä ettei ole sitä ”imetysluukkua” tai kietaisuhommaa vaan huomaamattomampi systeemi. Tosin meitä minikokoisia ei ilmeisesti ole taaskaan huomioitu, koska koot alkavat S:stä, mutta kokeilemallahan se selviäisi! Ruskea on olemassa olevista väreistä varmaankin kivoin, itse ottaisin mieluiten (yön)sinisen!

  Vastaa
 76. Helena 23.1.2012

  Tein juuri eilen tilauksen tuosta verkkokaupasta, mutta en raaskinut Sobean vaatteita ostaa.. :)

  Vaikuttavat kyllä tosi kivoilta ja laadukkailta. Parasta vaatteissa on mielestäni mahdollisuus niiden käyttöön vielä raskaus- ja imetysajan jälkeenkin. Vaikka varmaan ihanimmalta näyttävätkin ison masun kanssa!! ;)

  Nykyisistä väreistä pidän eniten mustasta ja ruskeasta. Uusiksi väreiksi ehdottaisin harmaata ja tummaa liilaa.

  Vastaa
 77. Minna 23.1.2012

  Aivan ihana asu! tällaista olisin toivonut itsellekin juuri kun olin raskaana.. Ja edelleen,kun ei vielä vanhat vaatteet mahdu päälle :) Vaaleenpunaiseen sorrun itsekin tämän tästä ja pääasiassa kaikki värit ovat lemppareitani,tosin harmaa mukaanlukien. Luonnonläheisistä väreistä en pidä,en ruskeasta,enkä mustasta.

  Imetyspaita kyllä kelpaisi,on hankala normaalaista kaupoista löytää paitoja siihen tarkoitukseen.

  Vastaa
 78. Myrmeli 23.1.2012

  Ihana asu! Varmasti ihan supermukava päällä! Itse kaipaisin näin kevättä kohti jotain värikästä..keltainen, turkoosi, lime, punainen..jotain pirteää, josta tulee hyvälle tuulelle:D

  Vastaa
 79. Sintsu 23.1.2012

  Ihanan mukavan näköisiä vaatteita ja varsinkin noihin yoga-pantseihin ihastuin täysillä :)

  Vastaa
 80. Ässä 23.1.2012

  Mulle imetyspaidoista mieluisin väri olisi kyllä musta, S-koko lienee sopivin. Kävin katselemassa muutenkin vaatteita ja niin lähti tilauskin samantien :)

  Vastaa
 81. Johanna 23.1.2012

  Tosi ihana asu ja sopii sinulle erinomaisesti. Ja tykkään erityisesti tuosta vaaleanpunaisesta väristä, myös musta tai valkoinen olisivat kivoja.

  Voi kun arpaonni suosisi minua, imetyspaidat ovat tosi nättejä ja tarvitsisin sellaisia todennäköisesti kuukauden sisään ;)

  Ihanaa loppuodotusta Maj!

  Vastaa
 82. Jonna 23.1.2012

  Osuipas hyvin! Itse imetän ja raskauden jälkeenkin kaipaan mammahousujen korkeaa vyötäröresoria – vaikka se ensin kauhistuttikin! Kaikkeen näköjään tottuu, ja tykästyykin ;) Pikaisella vilkaisulla tykkäsin kovasti vaatteista, tyylistä, ideologiasta – kaikesta! Väreistä voisi ehkä turkoosi tai joku vihertävä olla mukava. Toivottavasti onni suosii imetyspaidan kanssa!

  Vastaa
 83. Kaisu 23.1.2012

  Osallistun arvontaan, niin mukavan näköisiä vaatteita. Pian niitä itsekin tarvii, ku masu vähä kasvaa. Nättejä värejä, vaaleanpunainen on tosi söpö. Lisäksi harmaa olisi kiva perusväri. Imetyspaidoista ottaisin itselleni valkoisen tai mustan.

  Vastaa
 84. Aijai 23.1.2012

  Aivan ihana asu ja tuo vaaleanpunainen on just täydellisen ihana!!!

  Vastaa
 85. Pie 23.1.2012

  Hei! Onpas mukavannäköinen asu! Itse pidän myös vaaleanpunaisesta, tai vaihtoehtoisesti tummansinisestä.

  Imetyspaita näytti myös kivalta ja kuten joku aiemmin kommentoiduista totesikin, kunnollisia ja nättejä imetyspaitoja on vaikea löytää kaupoista.

  Vastaa
 86. nipe 23.1.2012

  Mukavaa huomata, että äitiys ja imetysvatteet voivat olla nykyään värikkäitä ja trendikkäitä, ja samalla tietenkin mukavia päällä!:)

  Vastaa
 87. iida 23.1.2012

  On kyllä ihanan näköinen asu, oikee karkki! Ja idea vaatteissa tosi kätevä, koska muuten raskausajan vaatteille jää niin lyhyt käyttöikä, vain muutama kuukausi. Ja mielestäni keväisiä ja raikkaita pastillinvärejä voisi lisätä mallistoon. :))

  Vastaa
 88. Anu 23.1.2012

  Vaatteet ovat ihanan monikäyttöisiä! Väritkin ovat hyvät, tosin turkoosia ja harmaatakin saisi olla mukana :) Imetyspaidalle on täällä käyttöä, vaikkapa vaaleanpunaisena :)

  Vastaa
 89. Hanna 23.1.2012

  Ihanan näköinen asu ja varmasti niin mukava päällä. Nyt kaipailisi jotain tuon tapaista viikon ikäisen vauvelin kanssa, rentoa ja mukavaa. Tuo vaaleanpunainen on ihanan värinen.

  Vastaa
 90. kalamuija 23.1.2012

  Ihana yoga-asu:) Vareista paras oli tuo ruskea. Toki olisi kiva jos valikoimissa olisi joku tummempkin vari kuten tummanruskea. Esim. tummanruskeat yogapantsit ja vaal.pun ylaosa olisi kiva yhdistelma.

  Ja taman postauksen kautta sain vastauksen eraaseen mielta askarruttaneeseen kysymykseenkin. Nain eraalla naisella paidan jossa oli nuo vauvan kadenjaljet enka etsinnøista huolimatta løytanyt yritysta joka niita myy. Nytpa tiedan:)

  ps.Ja jos onni suo niin tarvetta olisi imetyspaidalle. Valkoinen tai ruskea ja kokoa m:) Taalla asustaa pieni 7 viikkoinen prinsessa.

  pps. toki myøs noi rinnanlammittimet kelpaisivat.

  ppps. ihana toi postaus noista ”kaksosista” :)

  Vastaa
 91. Milli 23.1.2012

  Hei,

  Käytännöllisiä kivan mallisia vaatteita on! Sopivat varmasti sekä pienelle ja sirolle, sekä runsaat muodot omaavalle mammalle :) väreiksi vielä tosiaan harmaa, vihreä ja turkoosi niin avot!

  Imetyspaita olisi kiva ihan perus mustana ja kokona M.

  Vastaa
 92. EllaBella 23.1.2012

  Ääääk, katselin raskausaikana juuri tuota velourasua, se vaikuttaa niiiiiiin ihanalta! Myös tuotemerkin imetyspaidat ovat pätevän oloisia, niille olisi nyt pienen 3kk prinsessan äitinä paljon käyttöä (musta s-koko kiitos! ;))! Värejä voisi kyllä tosiaan olla useampia, sinistä (ehkä sellaista turkoosia…?) ja jotain heleitä pastelleja. Oma lempparini on kylläkin tuo vaaleanpunainen mikä sinullakin on! Asusi on varmasti lyömätön niin raskausaikana kuin sen jälkeenkin, kotona vauvan kanssa oleillessa olisi kiva käyttää tuollaisia rentoja mutta tyylikkäitä vaatteita! Aivan ihana!! <3

  Vastaa
 93. Karoliina 23.1.2012

  Aivan ihania vaatteita ja ennenkaikkea mukavan näköisiä ja varmasti päälläkin mukavan tuntuisia vaatteita. Vaaleanpunainen ja ruskea olisi kova sana myös täällä, tosin harmaa olisi kiva lisä väreihin. Taitaa lähteä tilaukseen tuollainen velourasu, että saisi tämäkin tuleva mamma hieman piristystä odotukseen, eikä tarvisi viettää äityslomaa näissä reikäisissä housuissa, kun muut eivät mene masusta päälle:D

  Vastaa
 94. Sikurina 23.1.2012

  Laaja valikoima hyvännäköisiä ja laadukkaanoloisia vaatteita. Itse ihastuin juuri samaiseen yoga-asuun, koska se näyttää niin mukavalta ja pehmeältä. Pidän enemmän ruskeasta väristä.

  Vastaa
 95. Mini 23.1.2012

  Itse juuri lopettelin 1-vuotiaan esikoiseni imetyksen. Olisin kylla imetysaikana kaivannut kivoja imetystoppeja / -paitoja. Erinaisilla harpaketopeilla yritin selvita :) Sobean vaatteet vaikuttavat kylla ihanilta, pehmoisilta, kokeilemisen arvoisilta! Imetyspaidan haluaisin mieluiten valkoisena. Tummansininen ja mustakin olisivat ihan kivat. Ja S-kokoa :) Tuo velourasukin on kylla mita mukavimman nakoinen! Taytyypa pitaa mielessa, kun Pikku Kakkosta aletaan puuhaamaan ;)

  – Mini

  Vastaa
 96. elluu 23.1.2012

  merkin vaatteet olivat ihania, varsinkin tuo asu mikä sinulla on kuvissa päällä.. en halua osallistua kilpailuun koska en ole raskaana eikä minulla ole lapsia ;D nuita housuja ihastelin vaikka ovatkin äitiyshousut voisin kotiuttaa ne itselle heti! en tiedä sitten miltä näyttävät ilman mahaa :) muutkin merkin vaatteet olivat todella kauniita, harmi kun ei ole raskaana ;D ja hinta oli liian suolainen ainakin vielä.. täytyy harkita nuita housuja sen verran mukavilta näyttivät.. :)

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   Yoga-housut eivät ole varsinaiset äitiyshousut, vaan sopivat ihan kaikille :)

   Vastaa
 97. maiqu 23.1.2012

  Ihana asu, söpön värinen.

  Jos onni suo valitsen vaaleanpunaisen imetyspaidan. Omat imetyspaidat on tuohon verrattuna tosi synkeän värisiä…

  Vastaa
 98. Aga 23.1.2012

  If you will be interested in having some unique, hand made jewellery – feel invited to vist my blog:

  http://agata-glass-beads.blogspot.com/ Lovely greetings from Poland :)

  Vastaa
 99. äitiyshousut 23.1.2012

  Se olitkin sinä se toinen onnekas blogin pitäjä, joka näitä pääsi testailemaan. Aivan ihania ja hyvin näyttäisi tosiaan masunkin kanssa käyttäytyvän:) Onnea odotukseen!!

  Vastaa
 100. tiia 23.1.2012

  ihanan lämmin asukokonaisuus ja värikin ihan kohdallaan!! Nyt jos kerrankin arpaonni suosisi, tulisi tarpeeseen :)

  Vastaa
 101. Hanna 23.1.2012

  Oikein kauniina olet puvussasni! Kelpaisi itsellekin tuollainen, mutta oloasusta toistasataa euroa on aika paljon kun voi hengata ginan kympin trikoissakin :D Toisaalta synttärit tulossa, pitäiskö vinkata jollekin..

  Muistatko muuten mistä teidän päiväpeitto on? Näyttäis olevan juuri sellainen, mitä olen etsinyt.

  Vastaa
 102. Katja 23.1.2012

  Onpas kivannäköinen asukokonaisuus. Vähän erilainen kuin mitä jumpsuit. Voisiko tuosta tatuoinnista saada kokonaista kuvaa joskus blogiin? (olen uusi lukuja, en tiedä jos joskus siitä oisi ollutkin)

  Vastaa
 103. Nevernemo 23.1.2012

  Nätskän värinen oloasu. :) <3

  Vastaa
 104. risutin 23.1.2012

  Sobean vaatteet näyttävät ihastuttavan pehmoisilta ja monipuolisilta. Olen itsekin raskaana, joten harkitsen vakavasti pehmoisten housujen tilaamista, kun housujen mukavuus on noussut arvoon arvaamattomaan näin raskauden edetessä.

  Silmääni miellytti eniten maanläheinen ruskea, mutta valikoimassa voisi olla lisäksi hieman pirteämpiäkin värejä kuten tumma oranssi ja violetti.

  Vastaa
 105. Tyttö Pohjoisesta 23.1.2012

  Onnea kihlautumisen johdosta :)

  Vastaa
 106. Vilma 23.1.2012

  Aivan ihana tuo Yoga-asu! Sopii sulle kuin nenä päähän! Mielestäni Sobea voisi ottaa valikoimaansa myös harmaan sekä vaaleankeltaisen. Itse ottaisin palkinnoksi tuon vaaleanpunaisen imetyspaidan, koossa s. Poikani on puolen vuoden ikäinen eikä yhtään imetyspaitaa ole tullut hommattua, ovat usein niin omituisia. Mutta tuosta Sobean mallista pidän :)

  Vastaa
 107. eevis 23.1.2012

  mukavan näköinen asu! Musta se vaan on mun suosikkiväri, muita en niin osaa käyttää:)

  Vastaa
 108. Tuikku 23.1.2012

  Tutustuin vaatteisiin nettikaupassa. Ensivaikutelmalta ne vaikuttavat laadukkailta, mukavilta päällä ja ennen kaikkea tyylikkäiltä! Voisin niin kuvitella itseni sohvan nurkkaan tuommoinen jooga-asu päällä. Housuissa huomioni kiinnitty eriyisesti kivat resorit lahkeissa. Imetyspaita voisi sopia tyyliini myös aikana, jolloin ei omista vauvamasua, eikä imetyskään ole ajankohtaista. Värivalikoima on minulle ihan mieluinen tuommoisena suppeanakin. Mutta ehkä joku vaalean/beigen sävy, voisi miellyttää myös.

  Vastaa
 109. Eve 23.1.2012

  Hei ja kiva arvonta. Sain lahjaksi itse yhden paidan ja tykkään kovasti. Ihanan rennon näköisiä ja oloisia. RAKASTAN rentoa pukeutumista. Kotona ei voi olla kireissä vaatteissa vaan rento puketuminen kunniaaan :D Viimesilläni olen raskaana ja paita tulisi tarpeeseen, joten ehdottomasti osallistun arvontaan :)

  Vastaa
 110. Peikkoäiti 23.1.2012

  Näin kevättä odotellessä jokin raikas turkoosi/vihreä/vaaleansininen paita olisi ihana. Muuten kyllä tarvisin myös sellaiset housut. :)

  Vastaa
 111. Annu 23.1.2012

  Ihania vaatteita, kyllä tuo vaaleanpunainen miellyttäisi minuakin!

  Vastaa
 112. Laura 23.1.2012

  Kiitos Sobea -vinkistä! Nuo Yoga-housut päätyisivät ihan ensimmäisenä ostoslistalle, näyttävät niin ihanan rennoilta mutta silti niin siisteiltä, että voisin todellakin käydä kauppareissulla ne jalassa! Musta, ruskea ja valkoinen väreinä houkuttelevat minua noista eniten, mutta en pistäisi pahaksi vaikkapa luumunpunaista tai syvää violettia väriä. Ja vatsa pömpöttää viimeisillään täälläkin osoitteessa, tuollaiselle nätille imetyspaidalle olisi pian käyttöä.

  Vastaa
 113. Ansku 23.1.2012

  Ihana asu! Tosi pehmeän ja mukavan näköinen, ja tuollaisiin pehmeisiin asuihin sopii just tuollaiset pastellisävyt hyvin. Vaaleansininenkin voisi olla kiva. Imetyspaidan väriksi valitsisin kuitenkin kaikkeen sopivan tyylikkään mustan. Vatsa kasvaa kovaa vauhtia täälläkin, eli rennoille ja käytännöllisille vaatteille olisikin tilausta.

  Vastaa
 114. Silja 23.1.2012

  Ihanan rento kotiasu ja vielä tosi herkullisen värinen! Itse tykkäisin myös ehkä lilasta tai harmaasta. Minulla on puolivuotias tytöntyllerö, jota vielä toivon imettäväni ainakin toiset puoli vuotta, joten uusi imetyspaita tulisi käyttöön. Osallistun siis mieluusti arvontaan (toiveena valkoinen ja koko s)!

  Vastaa
 115. Salla 23.1.2012

  Aivan mielettömän kauniita vaatteita ja todellakin vaikuttaa monikäyttöisiltä ja käytännöllisiltä. Valkoinen imetyspaita miellyttää minun silmääni. Onnea loppuodotukseen, lähes samoilla viikoilla mennään :)

  Vastaa
 116. Anna 23.1.2012

  Ihanan näköinen kotiasu jossa todella kelpaa myös ulkona näyttäytyä :) Ruskea olis mun valinta, ja turkoosi asu vois olla aikas sporty ja magee :) J tietty aina tyylikäs harmaa.

  Vastaa
 117. aiai 23.1.2012

  Ruskeat yoga-housut ovat aivan mielettömän ihanat! <3 Ah, haluan tuollaiset! Myös jokin murretunvärinen vihreä olisi kiva mallistossa, esim. oliivi tai sitten kyyhkynsininen.

  Ja osallistun tietysti myös paidan arvontaan!

  Vastaa
 118. Mimmi 23.1.2012

  Ihanan mukavan näköisiä vaatteita! Värimaailmasta olisin kaivanut vaalean harmaata/beigeä. Mutta tosin tuo vaaleanpunainen näytti kyllä eri söpöltä. Imetyspaita kelpais kyllä tässä mahaa kasvatellessa.

  Vastaa
 119. Cia 23.1.2012

  Seuraan myös blogiasi, ja pakko myöntää, että tykkään todella paljon näistä ”vaate” postauksista ja taisi pieni kateellisuus tulla kun näin nämä kuvat ku tuon ihanan vaaleanpunasen asun! Olin heti että mistä noita saa!! Vaikka vaaleanpuanne ei oikein mun väri olekkaan, niin veikkaan että jos tämän saman puvun saisin vaaleanpuanisena, niin se kelpaisi enemmän kuin hyvin! :) Tosi ihastuttava. Itse käytin raskaus aikana paljon tän tyylisiä vaatteita, jotka olivat mukavat päällä, myös antoivat tilaa kasvavalle masulle! Harmittaa kovin että ovat noinkin hintavia, veikkaan että muuten olisin jo tilannut tuolta ties mitä. ! Nyt jälkeenpäin sanottuna, taisin vähän enemmänkin tykästyä tuohon vaaleanpunaiseen väriin. Itse tykkäsin kovasti noista MamaMian vaatteista, ovat juuri sillaisia mitä itse pukisin raskausaikana. Musta on omallakohdallani sellainen väri jota on aina päällä, lempivärinä kuitenkin turkoosi, ja tuollaiset pöksyt olisi kivat kirkkaan turkooseina! Jos nyt tilaisin, niin kotiin tulisi sama puku kuin sulla tässä postauksessa MYÖS vaaleanpunaisena! :)

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   Voi sinua, osallistutko kuitenkin arvontaan? Kävin blogissasi, en voi tähän edes kirjoittaa, kuinka pahoillani olen puolestasi tapahtuneesta. Kaikki mahdolliset sanat tuntuvat laimeilta. <3: Maj

   Vastaa
 120. Tanjuska 23.1.2012

  Ihana vaaleenpunanen ;) mukana arvonnassa

  Vastaa
 121. Annika.O 24.1.2012

  Aikas ihanan näkösiä vaatteita! Tällä hetkellä itselle ajankohtaisia on imetyspaidat, ja nuo näytti kyllä tosi kivoilta, kun niissä ei ollut mitään ihme luukkuja mitä monissa imetyspaidoissa yleensä on.. Värit oli kaikki niin kivoja, että vaikea valita mikä on kivoin, valkoinen, ruskea vai vaaleanpunainen… No, ehkä kuitenkin se vaaleanpunainen! :D

  Vastaa
 122. Suvi Koo 24.1.2012

  Heippa!

  Onpas rennon ja pehmoisen näköinen oloasu. Ihan pystyn kuvittelemaan itseni myös hipsimässä moisessa :) Imetyspaidat myös kivoja ja ehdottomasti nelikuisen pienen tytön äitinä mukana arvonnassa. Kivoja värejä olisi myös esim harmaa ja turkoosi.

  Aurinkoisia talvipäiviä ja mukavaa loppuodotusta!

  Vastaa
 123. Tarja 24.1.2012

  Mukavannäköisiä asuja. Osallistun arvontaan.

  Vastaa
 124. LV 24.1.2012

  Ei kiristä. Ei purista. Naisellisempi vaihtoehto kohkatun OnePiece:n sijaan. Täydellinen <3

  Vastaa
 125. niina27v 24.1.2012

  Heippa!

  Voi kun saisi itsekin käpertyä tuohon samaan asuun kuin sinä :) Näyttää niin pehmoiselta ja lämpimältä.

  Ruskeana ottaisin jos saisin :)

  Niina

  Vastaa
 126. Jaana 24.1.2012

  Ihanan pehmoisilta ja laadukkailta näyttävät. Vaaleanpunainen on nykyisistä väriestä ehdottomasti paras. Valikoima kaikenkaikkiaan on aika suppea tällä hetkellä. Lisää värejä tarvittaisiin ihan ehdottomasti. Herkullinen sinivihreä turkoosi olisi ihana värilisäys. Olisipa mukavaa voittaa arvonnassa….1 kolmannes raskaudessa menossa :)

  Vastaa
 127. Supu 24.1.2012

  Esittelemäsi asu on kerrassaan ihana ja varmasti tulee olemaan minun ostoslistallani kunhan talous sen kestää :D

  Ja muutenkin valikoima vaikutti erittäin ihanalta ja varsinkin odottajalle löytyy vaikka minkälaista. Harmi että en löytänyt tätä kauttaa kun itse odotin.

  Värivalikoima on mielestäni tällä hetkellä aika tylsä ja tavallinen. Värit mitkä löytyvät joka kaupasta ja yleensähän nämä ovat ne suosituimmat mitä ihmiset käyttävät. Itse tykkään oikein räväköistä ja värikkäistä vaatteista, esimerkiksi pikku kakkosen ohjelma tinga tinga, siitä vaatesuunnittelijat ottamaan mallia väreistä!;D

  Vastaa
 128. TiNNa 24.1.2012

  Omiksi suosikeiksi MamaMian vaatteista nousi imetyspaita/mekko-osaston Cecilija S:n paidat ja mekot sekä Happy Mum Milky top rasberry. Tuo vadelman värinen paita on erityisen ihana! Sitä väriä, kun saisi vähän muihinkin vaatteisiin tuolla, niin oi-joi!! Cecilija S:n vaatteissa suosikikseni kohosi lyhythihainen imetysmekko, jonka ostoa aloin harkitsemaan, sillä kesällä se voisi olla erityisen paljon käytössä! Ihana, kun on kehitetty vähän erilaisia imetyspaitoja, eikä aina sitä tavallista ”kangas ristiin rintojen päälle-tyyliä” !

  Tuosta arvottavasta imetyspaidasta voisin haluta ruskean, koska tähän astiset imetyspaitani ovat mustia ja valkoisia ja vaihtelu voisi tehdä terää!

  Vastaa
 129. TiinaV 24.1.2012

  Ehdoton suosikki on kans vaaleenpunainen, mutta toki värejä voisi olla enemmänkin..:)

  Voisin haluta nämä ihanan pehmeen näköiset vaatteet omaksi :)

  Vastaa
 130. annae 24.1.2012

  Kivan ja käytännöllisen näköisiä vaatteita. Imetyspaidalle olisi kyllä tarvetta joten osallistun arvontaan! Ruskea ja vaaleanpunainen ovat nuista väreistä kyllä parhaita… Kiitos kivasta blogista, päivittäin tulee luettua :)

  Vastaa
 131. Mymmeli 24.1.2012

  Vaatteet näyttää rennoilta ja mukavilta. Varmasti täydelliset meikäläiselle, joka ei halua mitään tiukkoja vaatteita vetää päällensä :) Mustan värin ottaisin, mutta olis upeeta, jos lilanakin sais vaatteita!

  Vastaa
 132. Kirsi 24.1.2012

  Ihania vaatteita ja houkutteleva arvonta! Vaaleanpunainen on suosikkini. Myös sininen olisi kiva väri.

  Vastaa
 133. porsaanpotka 24.1.2012

  Silmissä tuntuu hassulta ku sulla on siellä ihan samat tyynyt mitä mulla tuossa vieressä! :D paitsi että hokasin etten pitänytkään tuota h&m:n tilauksen mukana tullutta tyynynpäällistä. Mutta noi ikean ja marimekon köllöttelevät tuossa.

  Vastaa
 134. Johanna 24.1.2012

  Tosi kivan näköisiä vaatteita, jotka vaikuttavat myös mukavilta käyttää. Vaaleanpunainen on minunkin suosikkini :)

  Vastaa
 135. Johanna 24.1.2012

  Paljon onnea kihlautumisen johdosta! <3

  Vastaa
 136. Sanna 24.1.2012

  Ooh ihania vaatteita! Erityisesti noi yoga-housut näyttää niiin mukavilta ja pehmoisilta.

  Mun mielestä nuo kaikki värit on kivoja, mutta vaaleanpunaiseen päätyisin varmaan minäkin. Turkoosi olis kiva lisä, mun lemppariväri :)

  Täällä tuliskin imetyspaita tarpeeseen kun tuollasta 3,5kk ikäistä pikkuäijää ruokkii! :)

  Vastaa
 137. Ria 25.1.2012

  Ihania nämä Sobean-vaatteet. Yoga-pöksyt haluaisin minäkin, ja imetyspaidassa on niin kiva, hieman tavallisesta poikkeava malli, että varmasti tulisi käytettyä ja paljon! Perusmusta olisi varmaan värini, mutta kyllä harmaa tai joku ihana turkoosi olisi aivan ihastuttava myöskin.

  Täällä muksu tekee tuloaan muutaman viikon päästä, joten olisikin jo tarpeellista alkaa vähän imetysvaatteita hommaamaan. :)

  Vastaa
 138. hennahoo 25.1.2012

  ihania, etenkin just tommonen asu! mustana olis kiva :)

  Vastaa
 139. Tepa 25.1.2012

  Tosi kivalta näyttää tuo asu ja on varmasti mukava päällä. Itsekin kaipailisin juuri jotain tuollaista asua, kun näin raskaana ollessa kaikki vaatteet tuntuu jotenkin liian kiristäviltä tai huonolta päällä. Olen tilaillut netistä muutamat äitiyshousut, mutta en ole oikein ollut tyytyväinen valikoimaan. Juuri tuollaiset pehmeät olisi aivan ihanat, pitääpä vinkata miehelle! Värikin on noissa kiva, vaikken muuten mikään vaaleanpunaisen suurin ystävä olekaan. Tykkään myös tuosta ruskeasta vaihtoehdosta.

  Vastaa
 140. sp 25.1.2012

  kivan näköisiä vaatteita ja sinulla on aivan ihana tuo vaaleanpunainen asu =) itse kyllä tarvitsisin sellaisen ihanan ruskean Sobean imetyspaidan kokoa M!

  Vastaa
 141. e-vi 25.1.2012

  kiva idea noissa Sobean vaatteissa että niitä voi käyttää oottaessa ja imettäessä mutta muullonkin.

  tykkään tuosta imetyspaiasta kun se ei näytä kovin leveältä, mitä nuo imetysvaatteet yleensä on. nykysistä väreistä miellyttää eniten valkonen ja musta, jos lisää värejä on tulossa niin ehottaisin kirkkaita värejä, keltasta ja punasta. :)

  jos onni on mun puolella nii valitsisin valkosen imetyspaian kokoa S. ihanaa loppuodotusta sulle Maj!

  (on huippu lukea aina sun juttuja, varsinki nyt ku taietaan olla aika samoilla viivoilla oottelussa. :))

  Vastaa
 142. Maikkis 26.1.2012

  Mahtavaa, että samat vaatteet menevät sekä odotusaikana että sen jälkeenkin. Noi pöksyt on jo omalla ostoslistalla, ja paidan arvontaan osallistun ilman muuta!

  Vastaa
 143. Minnifield 26.1.2012

  Ihana asu, itse ottaisin mielelläni turkoosina tai harmaana.

  Vastaa
 144. Päivi 26.1.2012

  Nuo pitkät resorit on aivan ihanat. Valkoinen imetyspaita ja ruskea joogapuku oli kaikkein kivoimpia vaatteita, tosi nätin mallinen imetyspaita. Valkoinen paita koossa L olisi varmaankin minulle paras!

  Vastaa
 145. Kuono 26.1.2012

  Sormet syyhyten kurvasin tilaamaan ihanaa Sobean yoga-asua. Harmikseni ruskeista ja mustista housuista s ja m koot olivat loppu! Laitoin kyselyn menemään, koska niitä on jälleen saatavilla. Hyvää kannatttaa kaiketi odottaa kärsivällisesti;)

  Vastaa
  • Maj 26.1.2012

   Voi Kuono-kaveria, kaikki hyvät jutut tuntuu olevan lopussa :/ Eiköhän ne pöksyt ole loppu vaan tilapäisesti! ps. jätin sulle tavallaan viestin/kysymyksen uusimmassa postauksessa… Tällä kertaa olis lamppuhommia!

   Vastaa
 146. Jensku 26.1.2012

  Erityisesti pidin just noista yogahousuista, sellaiset saatan itselleni tilatakin. Ja ruskea ja vaaleanpunainen on molemmat nättejä, voisin ottaa niistä kummat vaan.

  Vastaa
 147. milli 27.1.2012

  Ruskea on ihanin väri noista, mutta kaipailisin lisäksi tummaa harmaata, tummaa sinistä tai pirtsakammista väreistä vaikkapa turkoosia.

  Kiitos kivasta blogista!

  Vastaa
 148. Jassumus 27.1.2012

  Oi näyttääpäs pehmoiselta ja varmasti mukava päällä. Piristävän värinen :)

  Kävin kurkkaamassa vaatteita ja oikeen kivan näköisiä. Valkoinen olisi mieluinen väri jos voittaisin arvonnassa :D

  Vastaa
 149. Hennis 27.1.2012

  Miellyttävän näköisiä vaatteita nämä, aika arvokkaita kylläkin. Itse kaipaisin jotain tummaa väriä, ihan mustaa tai vaikka grafiitinharmaata lisäksi. Imetyspaita tulisi tarpeeseen, sellaisissa tässä on jo tovin verran hengailtu…

  Vastaa
 150. Dulce 27.1.2012

  Sobean vaatteet vaikuttaa ihanan ylellisiltä ja pehmoisilta. :) Juuri sitä mitä raskaana ollessa kaipaa. Voisin kuvitella käyttäväni vaatteita tietysti myös synnytyksen jälkeen ja imetyspaita vaikuttaa ihan kivalta. Värivaihtoehtoja voisi olla useampi, kaipailisin jotain violettia sävyä. Muuten noista väreistä valitsisin ruskean.

  Vastaa
 151. Nellis 28.1.2012

  Siskoni odottaa esikoistaan ja tuo huppariasu, varsinkin pinkkinä, on kuin hänelle tehty! pitääpä tsekkailla vähän hintatietoja, josko raaskisin tilata hänelle yllätyslahjaksi sellaisen…

  Mutta joo, itse en ole ollut raskaana, joten vaikea noita vaatteita on muuten arvostella, kuin että kivalta näyttää! Jos kuitenkin voitan, niin paita menee siiskin lahjaksi siskolleni ja pinkki on varmasti mieluisin hänelle <3

  Vastaa
 152. Unea 28.1.2012

  Velourhousut olisivat ihanat!

  Olisi kiva, mikäli tuotekuvat olisivat suurempia, nyt esim. imetyspaidan mekanismi ei näy ainakaan minun koneelllani. Kokonaisen viikon äitikokemuksella sanoisin, että imetyspaidoissa tummat värit toimivat vaaleita paremmin, niissä ei näy maitotahrat.

  Vastaa
 153. Tiu 28.1.2012

  Mukavan näköinen oloasu, mutta tarjolla olevat värit ovat hiukan tylsiä. Violettina tuo oloasu voisi olla myös kiva.

  Vastaa
 154. Minna 19.1.2013

  Näyttää tosi ihanalta päälläsi tuo pinkki asu. Itsekin odotan vauvaa ja kinnostus heräsi. Suosikkiväri on tietenkin juuri tuo ihana PINKKI. Imetyspaita tulisi tarpeeseen! <3

  Vastaa
 155. ReettaK 26.2.2013

  Tosi kivoja, käytännöllisiä ja kehuttuja vaatteita :) Hieman enemmän kirkkaita värejä kaipailen. Ja imetyspaita tulisi tarpeeseen, kun la jo meni ja vauvaa kuumeisesti odotellaan :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *