Eikä vitsit miten ihanan aurinkoinen viikonloppu, pakko ottaa kaikki ilo irti ja olla mahdollisimman paljon ulkona. Eilen illalla innostuttiin lähtemään spontaanille pyöräilyretkelle, joka venähti miltei yöhän saakka. Haettiin illallista mukaan Maka Sushista ja fillaroitiin Hatanpään arboretumin läheisyyteen piknikille – siellä on jo nyt ihan supernättiä.En malta odottaa, että ruusutarha alkaa kukoistaa. Kesän to do -listalla on ainakin yksi piknik ruusutarhassa.

Tällä viikolla voin todeta toistamiseen, että kyllä Tampere on aivan mahtava (kesä)kaupunki! Mun pitäisi ehdottomasti tehdä blogiin Tampere-postaus tai vaikka listaus mun lempparipaikoista ja muista lemppariasioista täällä, mitäs sanotte?

aurinkolasi2

 

Neule – Twist & Tango
Farkut – Bubbleroom
Laukku – See By Chloé
Kengät – & Other Stories

Kuvat – Arttu  Mustonen

 

aurinkolasi6aurinkolasi1aurinkolasi5aurinkolasi4

Tykkäättekö vaalean farkun ja beigen yhdistelmästä? Mun mielestä tämä asu oli ihanan raikas ja kesäinen. Twist & Tangon puuvillainen neule on täydellinen kesäiltoihin ja Bubberoomin mutsifarkut on edelleenkin yhdet mun lemppareista; joustavat ja mielettömän mukavat päällä.

-Maj

 

2 Comments

 1. Tykkään. 😍 Totesin juuri, että minulla olisi tilausta yhdelle keveälle kesäneuleelle.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2019

   Hehe, ihanaa jos innostuit – tätä neuletta voin kyllä suositella☺️

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *